Misija i vizija

Naša misija je da svojom proizvodnjom i plasmanom šećera, koji svojom kvalitetom i cijenom zadovoljava potrebe svojih kupaca, ostvarimo profit, osiguramo potrebe svojih zaposlenika i povećamo kapital svojih vlasnika. Viro je vodeći hrvatski proizvođač šećera, značajan sudionik na tržištu s jakim pozitivnim utjecajem na agrarnu proizvodnju i hrvatsko gospodarstvo u cjelini.

Želimo da naši vlasnici, kupci, zaposlenici i ostali zainteresirani u Viru prepoznaju pouzdanog partnera, koji posluje na načelima održivog razvoja. Naša je vizija aktivno sudjelovati u rastu i razvoju regije i hrvatskog gospodarstva tako što ćemo osigurati solidne temelje za budućnost.

Vrijednosti

PARTNERSTVO S KUPCIMA

Naš je cilj ne samo zadovoljiti, već i nadići očekivanja naših kupaca prvoklasnom uslugom i kakvoćom proizvoda.

NAŠI LJUDI

Želimo biti poslodavac po izboru za kojeg su zaposlenici najvrjedniji kapital. Cilj nam je ohrabriti i poduprijeti naše ljude kako bi razvijali svoje vještine i talente jer znamo da bez njihove predanosti poslu ne bi bilo moguće ostvariti naše ciljeve.

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Naš je cilj biti odgovoran društveni partner razvijajući uzajamno korisne odnose s našim kupcima, zaposlenicima, dobavljačima i lokalnom zajednicom. Nastavit ćemo svoja nastojanja u pravcu postizanja i održavanja najviših standarda u zaštiti okoliša.